CS:GO

Adejis a Matys. Slovenské duo odstartuje třetí společné angažmá během 14 měsíců

Adejis a Matys. Slovenské duo odstartuje třetí společné angažmá během 14 měsíců
1. 5. 2022
  |  

Týmy BRUTE, ENTERPRISE a nyní Sampi. Slovenská dvojice Andrej "Adejis" Kameništiak a Matúš "Matys" Šimko si vyzkouší zázemí třetí organizace během celého roku a půl. Jak se jim bude dařit v čistě slovenské sestavě?

Oba vyletěly ke hvězdám jako komety během svého angažmá v BRUTE, že mají na nejvyšší domácí úroveň následně dokázali v ENTERPRISE, přičemž s týmem prorazili také do Evropy. A ještě výš se pokusí nyní dostat s novou hvězdnou sestavou Sampi, která byla před pár hodinami oznámena. 

Dvacetiletí hráči se ukázali v BRUTE před domácí scénou. S týmem se potáceli na hraně nejlepších a druhé vlny domácích celků. Ve výsledku bylo z angažmá 3. místo REPUBLEAGUE Community Cup #1, čtvrtfinálové umístění v Sazka eLEAGUE Spring 2021 nebo zkušenosti v ESEA Advanced.

Následné angažmá v ENTEPRISE začalo ve velkém stylu, druhé místo z MČR Tour 2021 Summer, 1. COOL League Season 10 nebo Y-Games PRO Series 2021. Rázem se ze sestavy, v níž hrál Adejis s Matysem stala domácí dvojka, která se pokoušela konkurovat SINNERS v boji o tituly. 

S novým rokem však sestava paběrkovala na hraně úspěchů a blamáže. Odchod forsyyho do SINNERS tým poznamenal a prakticky ani po prvním kvartále z toho sestava nebyla venku. Když přišlo laso ze Sampi, nejspíš pro oba hráče svitla naděje na novou šanci, možnost "jít za lepším" a poprat se po boku legendy o největší úspěchy. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.