CS:GO

769 dní neprohráli SINNERS v BO3 sérii s česko-slovenským celkem. Dnes sérii překazili ENTERPRISE

769 dní neprohráli SINNERS v BO3 sérii s česko-slovenským celkem. Dnes sérii překazili ENTERPRISE
7. 6. 2022
  |  

Česká sestava SINNERS nenašla více než 750 (celkově 769) dní přemožitele v BO3 nebo BO5 sérii z řad česko-slovenských sestav. V dubnu 2020 je porazili BRUTE, dnes ENTERPRISE.

SINNERS vládli a stále vládnou domácímu Counter-Strike. Poslední dny však naznačují, že by se na jejich pozici rád dostal některý z vyzyvatelů. Adam "NEOFRAG" Zouhar se zdá být velmi těžce nahraditelným a sázka na Tomáše "tomkeejs" Tomku bude s největší pravděpodobností pouze dočasná. Co poté? Kdo ví...

Dnes navíc skončila dlouhá série, ve které si nikdo z česko-slovenských týmů (byť s částí zahraničních hráčů) nedokázal v BO3 nebo BO5 sérii na SINNERS vyšlápnout. Před 769 dny v turnaji Esports RDY Cup se to povedlo BRUTE, kteří tehdy rozjíždějící se SINNERS porazili 2:1. Dnes se to podařilo ENTERPRISE, kteří na evropské scéně soupeře zdolali 2:0.

Na více než dvouletou sérii upozornil na Twitteru komentátor Michal "Mishek" Kabele. Právě vítězství ENTERPRISE dost možná otevírá šanci ostatních česko-slovenských celků na možnou cestu, jak na SINNERS vyzrát. Obzvlášť na blížících se turnajích, mj. v play-off Sazka eLEAGUE.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.