CS:GO

4 varianty pro Dynamo Eclot. Kdo zamíří do přední domácí sestavy?

4 varianty pro Dynamo Eclot. Kdo zamíří do přední domácí sestavy?
7. 1. 2023
  |  

Dynamo Eclot stále nepředstavilo 5. hráče, který do sestavy zamíří poté, co se na přestupovém trhu objevil Lukáš "capseN" Koláčný. O jaké varianty jde?

Dynamo Eclot bylo jasnou kometou roku 2022. Týmu se podařilo získat řadu cenných triumfů a vydělat bezmála $100,000 v prizemoney. Přesto se tým do roku 2023 rozhodl nepokračovat se sniperem Lukášem "capseN" Koláčným, kterého umístil na přestupovou listinu. Koho může vedení přivést?

Jaké varianty vedení Dynamo Eclot má?

David "forsyy" Bílý
První mnoho fanoušků napadne David "forsyy" Bílý, který předváděl v barvách ENTERPRISE (2021) i SINNERS (2022) neuvěřitelné výkony a patřil ke stabilním oporám celku. Pro Dynamo Eclot by však byl s největší pravděpodobností tou nejdražší variantou. SINNERS jej totiž před rokem přivedli za sumu okolo milionu korun a během loňské sezony jeho cena neklesla, spíše naopak.

Český sniper David "forsyy" Bílý se na přestupovém trhu ocitnul poté, co se rozhodli SINNERS ve spolupráci nepokračovat a přivedli Tomáše "oskar" Šťastného. Nyní by se nabízelo, že jej buď tým prodá do Evropy anebo na domácí scéně, což by si nechal zřejmě dobře zaplatit.

Josef "MoriiSko" Maurenc
Další možností by mohla být akvizice Josefa "MoriiSko" Maurence, který je však v tuto chvíli stále vázaný v organizaci Entropiq Prague, která si jej také zřejmě nebude cenit na malý peníz. 

Tuto spekulaci také přinesl Twitter účet CzechSlovakCS v návaznosti na účast celku v turnaji OMEN WGR Challenge 2023 - 15 000EUR - EU Qualifier 1. Ovšem se toto zdá být vzhledem k roli nepravděpodobné, MoriiSko sice na AWP zaskakoval, ale těžko říct, zda by dokázal uspět na tier 2 scéně. Proto by se pro DNE nabízela možnost sáhnout po vyzkoušeném sniperovi.

Portál PLAYzone navíc přišel také s oficiálním komentářem od vedení organizace, které potvrdilo, že MoriiSko nastupuje pouze v roli hosta, jelikož není stále otázka posledního člena sestavy dořešena. 

Dominik "blogg1s" Janita
Že by Dominik "blogg1s" Janita vyměnil modré barvy eSuby za červeno-černé Dynamo Eclot? Je to také jedna z variant, která by mohla být na stole. Už včera jsme informovali o tom, že právě blogg1s opustil tým eSuba na ESEA portále a měl by být v osudí vyjednávání o případné změně angažmá. Nic však není hotové.

Martin "Happyy" Čepek
Poslední variantou, která se nám zdá pravděpodobná, je možnost zapojení Martina "Happyy" Čepka, který již v týmu působil jako záskok během prosincových zápasů a nakonec zamířil také do academy celku Dynamo Eclot. Právě jeho zapracování do sestavy by sice z počátku nějaké body týmu sebralo, do budoucna na tom však může organizace jedině profitovat.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.