CS:GO

10. sezonu 1. COOL League ovládli hráči ENTERPRISE. Entropiq Prague končí druzí, bronz míří do DNE

10. sezonu 1. COOL League ovládli hráči ENTERPRISE. Entropiq Prague končí druzí, bronz míří do DNE
19. 9. 2021
  |  

Velké finále výročního 10. sezony 1. COOL League zvládli hráči ENTERPRISE Esports, kteří dokázali oproti predikcím uspět a ve finále porazili 3:1 favorizované Entropiq Prague.

Entropiq Prague se po změně v sestavě a pod vedením leckra měli jasný cíl v podobě obhajoby triumfy. V rámci jarní části sezony si s ENTERPRISE ve finále poradili jednoznačně 3:0 a něco podobného chtěli zopakovat i tentokrát.

Nyní finálový zápas přinesl opoznání vyrovnanější partii a CS:GO. Po těsném úvodním vítězství na první mapě (16:14 de_inferno), následoval vyrovnaný Nuke, kde oba týmy zvládly lépe T-side. Entropiq Prague však dokázali vyrovnat sérii na 1:1. Overpass a Dust 2 už však opět patřil ENTERPRISE, kteří korunovali své vítězství na poslední mapě 16:9.

ENTERPRISE vs. Entropiq Prague

Výsledek 3:1

  • de_inferno 16:14
  • de_nuke 14:16
  • de_overpass 16:11
  • de_dust2 16:9
ENTERPRISE navíc tímto vítězstvím udělali Entropiq Prague čáru přes rozpočet a plány. Vítěz 10. sezony totiž získává slot na MČR a především také na V4. Vzhledem ke všem odehraným kvalifikacím na V4 International Cup zbývá Entropiq Prague jediná možnost - open kvalifikace a následné vítězství na MSR.

Pořadí 10. sezony 1. COOL League:

  1. ENTERPRISE
  2. Entropiq Prague
  3. Dynamo Eclot
  4. Sampi
  5. eSuba
  6. eEriness
  7. DEFEATERS
  8. GLORE

Bronz po vítězství 2:0 získalo Dynamo Eclot na úkor Sampi. eSuba a eEriness na 5. a 6. místě mohou být v relativním klidu, DEFEATERS a GLORE by se měla týkat baráž s týmy z 2. COOL League.

Zdroj úvodní fotografie: Twitch @PLAYzoneCZ

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport